Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Glumele despre castrarea bărbaților infideli nu sunt apreciate în Rusia: doi bărbați au sesizat serviciul federal împotriva monopolului

castrare

O glumă a unei clinici veterinare ruse, care oferă ”castrarea” soţilor infideli, nu a fost ”gustată” de cătrei doi locuitori din Sankt Petersburg (nord-vest), care au sesizat serviciul federal rus împotriva monopolului (FAS) din oraş, relatează AFP, potrivit News.ro.

Citește și:  Război TOTAL! Donald Trump cere BOICOTAREA postului CNN: 'Distribuie multe știri false'

”Promoţie la castrări: un motan 1.000 de ruble, (sterilizarea unei) pisici 2.500 de ruble - gratuit pentru un soţ infidel”, propune clinica pe un afiş.

Acest afiş, pus în apropierea unei staţii de metrou, a indignat doi locuitori din al doilea cel mai important din Rusia, care au depus plângere, a declarat AFP o purtătoare a filialei locale a FAS, Marina Nerinovskaia.

În Rusia, serviciul federal antimonopol este însărcinat cu controlul publicităţii.

”La 31 mai, am primit două plângeri de la locuitori din Sankt Petersburg cu privire la această publicitate, pe care o consideră obscenă”, a precizat ea, adăugând că unii o denunţă drept o ”discriminare sexistă” şi ”ruina valorilor familiale”.

”Această publicitate este umilitoare şi provoacă o discriminare sexistă cu scopul de a slăbi încrederea în oameni. După mine, ea îndeamnă la violenţă, cruzime şi ruinează afacerile familiale”, denunţă unul dintre locuitorii nemulţumiţi, citat într-un comunicat de serviciul antimonopol.

”Plângerile urmează să fie examinate”, iar ”rezultatul publicat”, se mai arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.