Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Godină s-a luat `la trântă` cu un mecanic de locomotivă: E posibil ca inconștientul ăsta să își piardă locul de muncă (Video)

Facebook
Marian Godina

Godină s-a luat `la trântă` cu un mecanic de locomotivă: E posibil ca inconștientul ăsta să își piardă locul de muncă (Video)

Marian Godină a semnalat situația revoltătoare pe internet, iar postarea lui a devenit imediat virală. Cunoscutul polițist s-a arătat scandalizat de gestul iresponsabil al unui mecanic de locomotivă.

Un mecanic de locomotivă aflat în timpul programului a postat un live pe TikTok chiar în timp ce conducea trenul în care se aflau o mulțime de călători. Inconștient, bărbatul s-a și lăudat cu asta, provocând reacția internauților. Cei mai mulți l-au taxat dur, iar printre ei se afla și Marian Godină.

Polițstul i-a atras atenția mecanicului, însă acesta i-ar fi răspuns că „e bazat pe meserie”.

„Am intrat azi pe Tik Tok și mi-a apărut un video live al unui mecanic de locomotivă. Omul conducea un tren de călători, în timp ce filma live și spunea că la doi trandafiri primiți dă o goarnă. Chiar făcea asta, deși trenul trecea printr-o zonă de case. Așadar, când auziți goarna unei locomotive, posibil ca mecanicul să fie live pe Tik Tok și ca tocmai să fi primit doi trandafiri.

Am stat mult în cumpănă dacă să postez asta sau nu, știind că e posibil ca inconștientul ăsta să își piardă locul de muncă, dar m-am întrebat cum aș reacționa ca fiica mea să se afle într-un tren al cărui mecanic e live pe Tik Tok. I-am atras atenția și în două comentarii că nu e deloc în regulă ce face, dar mi-a răspuns că e bazat pe meserie”, a scris Godină pe Facebook.

Postarea lui Marian Godină a devenit virală, iar în scurt timp a primit o mulțime de comentarii. Cei mai mulți au taxat gestul mecanicului, dar alții s-au amuzat. „Pentru o vânătă ce face, oare?”, s-a întrebat ironic un internaut. „Schimbă destinația” sau „Face drifturi”, au fost câteva din răspunsuri.

„O fi ăla care a dat trenul înapoi pentru că a uitat să oprească în gară. Am mers cu un tren care în loc să oprească la Periș a oprit la Crivina și a stat un sfert de oră, deși trebuia să stea maximum 5 minute”, a spus altul.

Alții nu au ezitat să-l critice pe Marian Godină și i-au luat partea mecanicului. „Nu știu dacă ai observat, dar majoritatea semnalelor sonore le-a dat până să ajungă la pasajele de trecere cu calea ferata, în dreptul unor stâlpi care-l obligau să facă acest lucru. Este vorba despre acei stâlpi de până în doi metri înăltime, vopsiți în două culori”, i-a spus cineva lui Godină.

„Lasă-l, mă, că ăsta se crede de-acuma și făcător de reguli pe calea ferată. Se vede clar că omul a fost goarnă doar unde este obligat. Dar ce să-i ceri lui Godină”, a intervenit alt critic.

Alți internauți au sărit însă să-i ia apărarea polițistului. „Poate în situația asta da, dar dacă ești atent la chat cineva îi cere un claxon, iar el îi spune că se rezolvă cu doi trandafiri” și „Cumetre, mecanicul de locomotivă are în atribuțiile de serviciu să stea live pe tiktok, în timp ce are în mâinile lui integritatea pasagerilor și a garniturii!? Tu așa faci când ești la volan?”, au fost doar câteva dintre replici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.