Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Godină taxează DUR greşeala ministrului Carmen Dan: 'Vorbeşte ca tanti de la tarabă care îţi vinde 'decât' mere...'

facebook.com
Marian Godina

Poliţistul Marian Godină o critică din nou pe Carmen Dan, care a făcut o greşeală marți dimineaţă, când a dat declaraţii cu privire la suspectul de pedofilie, angajat al Brigăzii Rutiere Bucureşti.

“Până acum am decât informaţiile pe care le cunoaşteţi şi dumneavoastră, date aseară de purtătorul de cuvânt al Poliţiei. Nu am văzut pe nimeni să facă un pas în spate, probabil că au apreciat că nu există responsabilitate”, a declarat Carmen Dan la sediul MAI.

”Cât de rușinos!!! Ministru de interne în 2018 și vorbește ca tanti de la tarabă care îți vinde “decât” mere”, spune polițistul.

”Doamna ministru este aceeași care a zis “pronume”, în loc de prenume, aceeași care n-a avut nicio reacție la postarea unei colege de-a dumneaei în care era denigrată toată Poliția Română și aceeași care s-a arătat imediat iritată de explicațiile șefului Serviciului Omoruri în legătură cu modificările CP și CPP.

Cu toate astea, tot dumneaei este dezamăgită că nimeni nu face un pas în spate. Oare cine ar trebui să facă un pas în spate? “Decât” cine?”, a mai scris Godină pe Facebook.

Citeşte şi: Tensiuni în coaliţie! Lider ALDE, semnal DUR pentru PSD: 'ALDE nu va ceda vreun minister, în caz de restructurare' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.