Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Google a câştigat un apel în SUA, convingând instanţa să anuleze trei brevete anti-malware legate de tehnologia Chrome

Google
Google

Google, parte a grupului Alphabet, a convins marţi o instanţă de apel din SUA să anuleze trei brevete anti-malware aflate în centrul unui verdict de 20 de milioane de dolari al unui juriu din Texas împotriva companiei, transmite Reuters.

Curtea de Apel a Statelor Unite pentru Circuitul Federal a declarat că brevetele deţinute de Alfonso Cioffi şi Allen Rozman sunt nevalide deoarece conţin invenţii care nu au fost incluse într-o versiune anterioară a brevetului.

Purtătorul de cuvânt al Google, José Castañeda, a declarat că grupul a apreciat decizia.

Reprezentanţii inventatorilor nu au răspuns imediat unei solicitări de comentarii.

Cioffi şi fiicele lui Rozman, care este decedat, au dat în judecată Google în instanţa federală din estul Texasului în 2013, pretinzând că funcţiile anti-malware din browserul web Chrome al Google le-au încălcat brevetele pentru tehnologia care împiedică programele malware să acceseze fişierele critice de pe un computer.

Un juriu a decis în 2017 că Google a încălcat brevetele şi le-a acordat reclamanţilor 20 de milioane de dolari plus redevenţe în curs, despre care avocatul lor a spus la acea vreme că se aştepta să însumeze aproximativ 7 milioane de dolari pe an în următorii nouă ani.

Dar curtea de apel a declarat marţi că toate brevetele sunt nevalide.

Cele trei brevete au fost reeditate dintr-un brevet anti-malware anterior, iar legea federală impunea ca noile brevete să acopere aceeaşi invenţie ca prima, a concluzionat completul unanim format din trei judecători.

Curtea de apel a spus că noile brevete subliniază o tehnologie specifică browserelor web pe care primul brevet nu a menţionat-o. informează News.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.