Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Google ridică prețul acțiunilor Alphabet la cel mai înalt nivel din august

cnbc.com
google alphabet

Acţiunile Alphabet se tranzacţionează la cel mai înalt nivel din august, în urma anunţurilor Google privind inteligenţa artificială, la conferinţa dezvoltatorilor de miercuri, transmite CNBC, citat de news.ro.

Titlurile Google au crescut joi cu aproximativ 5%, la aproape118 dolari pe unitate. Ultima oară când acţiunile Alphabet s-au aflat la acest nivel a fost în august anul trecut.

La eveniment Google, deţinută de Alphabet, a anunţat că va aduce caracteristici AI în produsul său de căutare, pentru a transforma interogările complexe în răspunsuri simple, combinând rezultate din mai multe surse.

Google a mai spus că suita sa de instrumente la locul de muncă, cum ar fi Google Docs, va permite în curând utilizatorilor să creeze noi documente şi să completeze foi de calcul cu AI.

Compania a mai spus că va face chatbot-ul său Bard AI disponibil pe scară largă şi că acesta va avea în curând capacitatea de a răspunde în diferite limbi şi imagini.

Analiştii au părut încântaţi că anunţurile Google vor menţine compania în fruntea cursei AI şi vor genera profituri pentru companie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.