Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gorghiu, acuzata ca a plagiat un slogan PSD

alina gorghiu

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu este acuzata ca a plagiat un slogan al PSD Sector 5. Acuzatia ii apartine liderului PSD Sector 5, Cristian Rizea si vine in urma unei postari a Alinei Gorghiu pe contul sau de Facebook in care vorbeste despre nevoia unui 'nou inceput' in sectorul 5. Rizea sustine ca sintagma 'un nou inceput' este sloganul organizatiei PSD sector 5 din luna martie.

"Constatam cu surprindere ca marti, 4 august, in jurul orelor 18:00, doamna Gorghiu si-a adus aminte ca a fost trimisa in Parlamentul Romaniei de cetatenii sectorului 5 si, lipsita fiind de originalitate, asa cum o cunoastem, s-a gandit sa plagieze strategia de comunicare a organizatiei PSD Sector 5, organizatie infiintata in urma cu aproximativ 6 luni de zile.

Astfel, pe pagina oficiala de facebook a domniei sale, doamna Gorghiu foloseste fara niciun fel de jena sloganurile de campanie ale candidatului PSD la Primaria sectorului 5.

Se pare ca “BUNUL SIMT”, sintagma folosita de foarte multe ori de PNL, este doar o simpla lozinca de care doamna Gorghiu uzeaza ocazional pentru a-si induce in eroare electoratul", se arata intr-un comunicat al PSD sector 5.

Iata 'dovada' atasata comunicatului de presa:

- Poza 1 – panou instalat la sediul organizatiei PSD Sector 5 (strada Lipscani nr. 3) in luna martie 2015

content-image

- Poza 2 – captura de ecran de pe contul oficial de facebook al copresedintelui PNL, doamna Alina Gorghiu, 4 august 2015

content-image

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.