Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gorghiu anunta in clar ce planuri are pentru Tariceanu

gorghiu

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat sâmbătă in clar ce planuri are pentru presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu. Ea a anuntat fara ocolisuri ca PNL doreste functia acestuia, doreste sefia Senatului, însă aceasta presupune o majoritate "necesară şi suficientă", pe care liberalii spera sa o aibe chiar de saptamana viitoare.

"Dacă discutăm despre încercarea noastră de a schimba majoritatea, probabil că o să anunţăm săptămâna viitoare sau peste două săptămâni, eu mi-aş dori să fie cât mai repede, pentru că Senatul este o Cameră importantă. Cred că această Cameră trebuie să aibă o amprentă liberală şi la conducere, iar lucrul acesta nu l-am ascuns, l-am făcut public, încercăm schimbarea preşedintelui Senatului", a susţinut Alina Gorghiu, la o întâlnire naţională a liderilor asociaţiilor profesionale şi ai fermierilor privind identificarea priorităţilor şi strategiilor de dezvoltare reală a agriculturii şi de includere a acestora în programul de guvernare liberală.

Întrebată dacă a avut discuţii cu preşedintele Klaus Iohannis despre schimbarea preşedintelui Senatului, liderul liberal a spus că a avut două serii de consultări cu acesta şi a menţionat că şeful statului va fi prezent luni, în Parlament.

"Cu preşedintele ţării am avut deja două serii de consultări pe care le-a provocat preşedintele României. Luni va fi în Parlament şi sunt absolut convinsă că va fi o discuţie foarte importantă pe legislaţie electorală şi nu numai, iar în ceea ce priveşte intenţiile PNL, ştiţi că nu au fost deloc oculte, au fost spuse public. L-am informat şi pe preşedinte despre intenţiile noastre, au fost decizii politice luate în şedinţele PNL. Nimic nu se întâmplă pe sub masă, nimic nu se întâmplă ascuns, totul va fi cât se poate de transparent. Da, există această intenţie, când se va materializa ea veţi vedea. Pentru că asta presupune să avem o majoritate necesară şi suficientă pentru a putea impune schimbarea", a conchis Alina Gorghiu.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.