Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gorghiu, anunţul care 'omoară' moţiunea de cenzură din faşă

gorghiu

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a facut duminica o declaratie care ar putea 'omora' motiunea de cenzura din fașă. Gorghiu a spus ca la discutiile pe care le va purta cu partidele parlamentare pentru sustinerea motiunii de cenzura NU va discuta despre functii guvernamentale sau despre structura unui eventual viitor Guvern, dorind sa obtina sustinerea acestora doar pe baza principiilor.

Vezi și: ADEVĂRUL pe care televiziunile nu-l spun: Refugiații sirieni NU sunt sirieni

"Vom refuza sa discutam despre functii guvernamentale si despre Guvernul care va fi, in cazul in care Victor Ponta pica", a spus Alina Gorghiu la Digi 24.

Ea a subliniat ca sustinerea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Ponta nu este un 'hatar' personal sau al PNL pe care il cere UNPR-ului si celorlalte partide, ci lucrul care trebuie facut in interes public.

Alina Gorghiu nu a vrut sa excluda nicio formula guvernamentala, dar a subliniat ca premierul va trebui sa fie Catalin Predoiu, iar discutiile s-ar putea purta doar dupa motiune.

"Daca discutiile vor evolua nu vreau sa exclud nicio varianta, dar varianta Gabriel Oprea prim-ministru este exclusa", a spus Gorghiu.

UPDATE: La rubrica 'test de sinceritate' a emisiunii, Gorghiu l-a descris pe Oprea spunand: "Perspective de constructie".

Totul în condițiile în care șeful UNPR susține că partidul său nu va vota o moțiune împotriva guvernului din care face parte. ÎNSĂ un senator al UNPR i-a cerut demisia lui Victor Ponta chiar azi, ceea ce arată că voturile încă se pot negocia.

Vezi și: Urarea unei senator UNPR de ziua lui Victor Ponta: Să DEMISIONEZE

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.