Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gorghiu cere PSD taxarea 'grobianului' Teodorovici: L-a îndemnat pe Cîțu să 'tragă o liniuță la Guvern'

www.b1.ro
citu teodorovici

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a afirmat, marți, că liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu ar trebui să tragă „o liniuță peste numele lui Teodorovici”, în contextul în care senatorul PSD Eugen Teodorovici, fost ministru de Finanțe, l-ar fi îndemnat pe actualul ministru PNL de Finanțe, Florin Cîțu, să „tragă o liniuță la Guvern”.

„Ce noroc că domnul Ciolacu, președintele interimar al PSD, e mai preocupat de PNL decât de mojicia greu de suportat a colegilor de partid. Domnule Ciolacu, vă adresăm umil o întrebare, care sper să nu rămână fără răspuns. Sunteți mândru de cât de grobian este Orlando Teodorovici? Că parcă nu am văzut nicio delimitare publică, niciun gest de sancționare sau măcar vreo amărâtă de declarație care să arate că PSD chiar înțelege să facă altă politică decât cea a jignirilor! (...) Ulterior votului de la moțiunea simplă, în timp ce Florin Cîțu răspundea întrebărilor puse de jurnaliști, Teodorovici l-a îndemnat să “tragă o liniuță la Guvern”. Nu credeți, domnule Ciolacu, că PSD trebuie să tragă o liniuță peste numele domnului Teodorovici și după să o ia de la capat?!”, a scris Alina Gorghiu, pe Facebook.

Senatorul liberal a precizat câteva exemple din derapajele de atitudine ale fostului ministru de Finanțe.

„ Câteva exemple din Teodorovici: jurnalistei de la B1: “Sunteți liberă diseară?Îmi faceți curte că nu vă văd ochișorii, dinții văd că îi aveți puși”; domnului Cîțu: „Eşti frumos! Chiparosule! După ce că eşti urât, mai eşti şi prost”; și tot domnului Cîțu: “Îmi plac c**vele, dar nu în politică.”, a completat Gorghiu.

Fostul ministru de Finanțe Eugen Teodorovici i-ar fi spus lui Florin Cîțu să se ducă la Guvern „și să tragă o liniuță” în timp ce actualul ministru dădea declarații pentru presă.

Citește și: DNA intră în forță în PSD: 3 parlamentari, urmăriți penal .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.