Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gorghiu da cartile pe fata. Vom avea o relatie privilegiata

iohannis gorghiu

Presedintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni ca este increzatoare ca pana la sfarsitul primaverii va exista un Guvern liberal la Palatul Victoria condus de Catalin Predoiu, iar PNL va avea o relatie privilegiata cu presedintele Klaus Iohannis.

"Vom avea o relatie privilegiata cu presedintele. Solutia este sa dam jos Guvernul Ponta sa nu il obligam presedintele sa faca aceste gesturi institutionale cu Victor Ponta.

O sa facem o majoritate parlamentara. Catalin Predoiu este cel care va finaliza programul de guvrnare. Daca nu vom avea proiecte de avergura cred ca nici nu e cazul sa ajungem la guvernare. Vom prezenta acest proiect colegilor din Parlament si orice parlamentar responsabil poate sa spuna daca sustine o noua formula de guvernare doar dupa ce vede programul.

PNL trece printr-un moment special - este fuziunea de avergura din '90 incoace si suntem partidul cotat cu cel mai mare scor politic si lucru asta ne obliga (...) de a da guvernarea si a da presedintelui un partener cu care sa isi poata desfasura proiectele asumate in campanie", a spus Alina Gorghiu la Realitatea TV.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.