Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gorghiu despre votul pentru arestarea a 3 parlamentari: Ma deranjeaza ipocrizia asta

gorghiu

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a declarat miercuri ca PNL va vota pentru si la vedere cererile de incuviintare a arestarii parlamentarilor Dan Soca, Ioan Oltean si Catalin Teodorescu. Totodata ea s-a aratat deranjata de ipocrizia PSD care anunta ca voteaza pentru, insa nu face acest lucru in realitate.

"Pozitia noastra este cat se poate de constanta. Se va vota pentru, se va vota la vedere, parerea mea de rau este ca s-a decis sa nu fie astazi votul asa cum era firesc, inteleg ca s-a amanat pentru maine. Imi doresc sa nu fie doar o strategie pentru a fi lipsa senatorii maine la vot. Senatorii nostri din Biroul Permanent al Senatului s-au opus acestei decizii.

E nerelevant ca il cheama Sova, ca il cheama Oltean, oricum l-ar chema pentru noi procedura e clara, se voteaza pentru solicitarile venite din partea institutiilor statului.

Ma deranjeaza ipocrizia asta din discursul public - noi votam pentru - PSD-ul spune de fiecare data ca voteaza pentru, dar in realitate munca ne-ar fi usurata daca proiectul pe care PNL il are depus de vreo doi ani la Parlament, care presupune o procedura accelerata de ridicare a acestei imunitati, adica in termen de 24 de ore se da raportul, in 24 de ore se voteaza in plen la vedere si n-ar mai exista aceste discutii inutile. Toata lumea ar stii cine si cum a votat. Lucruri asumate care ar aduce un plus de credibilitate Parlamentului.

Am inceput prin ridicarea semnelor de intrebare ca sedinta de maine este special amanata de astazi de Calin Popescu Tariceanu si compania din biroul Senatului, care a votat in aceasta directie, pentru a nu fi indeplinita o conditie de procedura fireasca si normala, aceea de cvorum. Mi-as dori sa nu am dreptate", a declarat Alina Gorghiu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.