Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gorghiu îi dă replica lui Cioloș: Nu e locomotiva PNL

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Dacian Cioloș Alina Gorghiu Dacian Ciolos

Alina Gorghiu, preşedintele PNL, comentează afirmaţiile lui Dacian Cioloş de la mitingul liberalilor de duminică. Premierul afirmase că România nu are nevoie de lideri mesianici, iar Gorghiu încuviinţează mesajul, deşi Cioloş este prezentat de PNL ca omul providenţial înaintea alegerilor parlamentare.

"M-a bucurat mesajul premierului şi legat de ideea că România nu se poate contrui cu lideri mesianici. România a căzut în capcana aceasta de foarte multe ori. Insist asupra faptului că schimbarea pe care trebuie să o facem este un categoric de profunzime", a declarat Gorghiu, la RFI.

Vezi şi: SURSE - PNL îl bagă la apă pe Dacian Cioloș

Potrivit preşedintelui PNL, partidul pe care îl conduce a ajuns prea mare pentru a se mai baza pe "locomotive", lideri care să crească scorul electoral.

"Nn partid de peste 30 de procente este greu să-l mai pui la o locomotivă. Afirmaţia premierului este corectă. Nu vorbim de lideri mesianici, vorbim de oameni, de o structurare foarte articulată a programului de guvernare. Putem vorbi despre un om doar în măsură în care acest om se integrează în tabloul general şi în echipa care susţine acest proiect", a mai afirmat Gorghiu.

Alina Gorghiu a mai afirmat, la RFI, că "integritatea este un atribut exclusiv al PNL". "Uitându-mă la celelalte partide, nu-mi este clar dacă ştiu ce este aceea integritatea oamenilor de pe liste", a mai precizat preşedintele PNL.

Vezi şi: VIDEO - Câți bani au primit 'liberalii' ca să vină la miting: Îmi mai dau și la întoarcere

Gorghiu a susţin că prim-ministrul "nu va fi parte activă a acestei campanii electorale", iar după alegeri PNL va trebui să fie baza viitoarei majorităţi parlamentare. Alianţele vor fi discutate după alegeri, excluse fiind, potrivit Alinei Gorghiu, doar PSD şi PMP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.