Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gorghiu il compara pe Ponta cu Tsipras. Premierul planteaza bombe cu ceas

alina gorghiu

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu considera demisia premierului grec Alexis Tsipras o noua problema pentru Grecia. Ea nu ezita sa il compare pe Victor Ponta cu Tsipras atragand atentia ca urmeaza aceeasi cale populista a 'cheltuielilor nesabuite' care a dus Grecia la un pas de faliment.

Ea il acuza pe premier ca planteaza bombe cu ceas care vor exploda dupa ce el nu va mai fi premier. Aceste bombe cu ceas ar fi maririle salariale promise bugetarilor, combinate cu reducerile de taxe.

"Demisia guvernului Tsipras de la Atena reprezintă o nouă problemă pentru o țară aflată de multă vreme într-o situație foarte dificilă. Inclusiv din acest motiv prudența și responsabilitatea rămân în continuare esențiale pentru România.

Cel mai important lucru este să nu ne facem rău cu mâna noastră, intrând – prin cheltuieli nesăbuite – în deficite bugetare de genul celor care au dus Grecia aproape de faliment.

Nu pot accepta cinismul lui Victor Ponta de a planta bombe cu ceas, setate să explodeze în economie după ce nu va mai fi premier. Lecția grecească e aceea că populismul poate prăbuși o țară, iar premierul Ponta acționează exact după această rețetă a iluziilor vândute oamenilor", a scris Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.