Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gorghiu lamureste controversele vizitei sale in SUA. Marturisire in premiera

gorghiu isar

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a lamurit luni controversele legate de vizita sa in SUA, principala fiind legata de prezenta realizatorului Antena 3, Mihai Gadea in delegatia sa.

Gorghiu a explicat ca acesta nu a insotit-o, nu a facut parte din delegatia sa, iar vizita a fost efectuata din fonduri personale, nu publice, fiind vorba de o vizita privata. Faptul ca anumite evenimete de pe agenda celor doi s-au intretaiat, a fost o coincidenta.

"Nu exista niciun fel de participare in delegatie a vreunui jurnalist. Intampalrea face ca a fost o vizita privata, pe banii celor care au participat in delegatie, adica eu si doi senatori PNL - Ben Oni Ardelean si Iulian Dumitrescu. Am auzit si scenariul ca din bani publici fac aceasta deplasare. Nu! Am facut aceasta deplasare primind o invitatie la National Prayer Breakfast, am adaugat acestui eveniment si alte intalniri in Congres, cu think-tank-uri, cu tot ceea ce inseamna comunitatea de romani atat din Chicago, cat si din Washington D.C. nu a participat niciun jurnalist in aceasta delegatie si ma bucur ca am rezolvat inca o dilema a presei din Romania", a spus Alina Gorghiu.

Co-presedintele PNL a mai facut o marturisire in premiera. Ea a confirmat faptul ca s-a casatorit cu Lucian Isar si ca acesta a insotit-o in vizita din SUA. Gorghiu a mai precizat ca a ales sa isi pastreze numele.

Citeste si: Ce au căutat Mihai Gâdea și Alina Gorghiu în Washington. Explicațiile lui Mircea Geoană / VIDEO

Citeste si: Traian Basescu: Antena 3 a acaparat PNL


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.