Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gorghiu, mesaj despre 'cei care vin sa ia lumina liberala inaintea sfintelor alegeri'

gorghiu

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu le-a transmis alesilor locali PNL ca vor avea responsabilitatea totala a rezultatelor in alegeri daca vor opta sa sustina candidatura unui 'fiu ratacitor' sau a unui politician venit de la alt partid, "sa ia lumina liberala inainte de sfintele alegeri".

Iata cele mai importante declaratii din discursul Alinei Gorghiu la Liga ALesilor Locali PNL:

Va multumesc ca ati ramas alaturi de PNL atunci cand altii au crezut ca fericirea este la PSD. Ati rezistat si la presiuni si la abuzuri si la discriminari bugetare si ati castigat inca o data respectul PNL.

Suntem in fata aceleasi masinarii rosii de furat voturi. Stiu ca n-a fost usor.

PNL este partidul pe care cei mai multi romani l-ar vota. Peste 40% ne-ar vota. Nu sondajele castiga increderea electoratului ci dumneavoastra. PNL va castiga daca vom reusi sa ramanem modesti si solidari cu electoratul din Romania. Uniti in interiorul partidului, mai ales uniti in interiorul partidului.

Vreau sa va mai spun ceva despre reprimirea a fiilor risipitori si despre candidatura celor care vin de la alte partide pentru a lua lumina liberala inaintea sfintelor alegeri:

Si dumneavoastra ati avut vanatai, o mana rupta la bugetul local. Dar sunteti aici. Ii putem inlocui pe cei care au plecat cu oameni tineri, dornici sa faca performanta. Chiar daca nu vom castiga imediat, vom creste sanatos si la urmatoarele alegeri ii vom inlocui pe primarii PSD care cred ca sunt de neinlocuit.

Fiecare organizatie judeteana are libertatea de a decide dar va avea responsabilitatea rezultatelor. Veti decide in cunostiinta de cauza stiind pe cine va puteti baza. Dar nu vom ierta contr-performanta. Aceasta nu are ce cauta in PNL.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.