Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gorghiu premier, motiv de amuzament la cafea pentru liberali

gorghiu

Dupa ce senatorul PNL Cristian Bodea a declarat ca o considera pe Alina Gorghiu o varianta foarte potrivita pentru functia de premier, aceasta a negat ca ar fi luata in discutie in partid pentru aceasta functie, aratand ca are o relatie apropiata cu Catalin Predoiu cu care isi bea de multe ori cafeaua.

Predoiu a vorbit si el despre discutiile cu liberalii la cafea si a aratat ca s-au amuzat de informatiile din presa privind propunerea Alinei Gorghiu pentru functia de premier.

"Este o falsă dezbatere. Libertatea de expresie nu trebuie pusă totdeauna în cheie cu mişcări politice sau cu decizii politice. Am totală încredere în colegii mei, lucrez foarte bine cu ei. Din ceea ce mi-au declarat şi dânşii, mă bucur de încrederea lor şi sunt onorat. Nu e niciun fel de schimbare politică din acest punct de vedere, deci nu e chiar niciun subiect colocvial, să spun aşa, şi ne-am amuzat şi noi pe tema ... Subiectul a fost clarificat de acum câteva zile. Ne-am amuzat şi noi la o cafea pe tema subiectului. Chiar sunt probleme mult mai serioase pe care trebuie să le abordăm şi să venim cu soluţii. Ăsta nu este un subiect", a declarat Predoiu, într-o conferinţă de presă, întrebat cum comentează o serie de informaţii care pun sub semnul întrebării calitatea sa de premier din umbră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.