Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gorghiu: PSD nu mai e la guvernare. Avem si noi lipsuri. Nu am putut fi cei care sa conduca

alina gorghiu

Co-presedintele Alina Gorghiu a declarat luni ca PSD nu mai este la guvernare, dar nici liberalii nu sunt. Ea a subliniat ca din cauza unor lipsuri nu si-au asumat acum sa conduca Romania.

"S-a decantat o idee foarte clară în ciuda scenariilor mai mult sau mai puţin inspirate care vehiculează pe seama PNL, ideea de la care pornim în urma acestui Birou este foarte clară: PSD nu mai este la guvernare. Este un lucru care îi macină şi am aflat între timp şi de declaraţia dl fost prim-ministru Ponta care nu va susţine guvernul Cioloş în ciuda încercărilor unor lideri PSD de a încerca să sugereze la nivel public că acest Guvern într-un fel sau altul prin diverşi miniştri ar putea fi controlat de PSD. Membri PNL din Biroul Politic au înţeles foarte clar că avem şi noi anumite lipsuri, anumite lacune în organizare, în comunicarea publică, lipsuri pentru care nu am putut fi cei care să conducă acum România printr-o guvernare liberală. Nu am pus lucrurile sub preş sau gunoiul sub preş. Am discutat de-a fir a păr toate aceste situaţii cu care se confruntă PNL şi am luat şi câteva măsuri pe care şi eu şi dl Blaga şi colegii noştri le considerăm benefice pentru rebranduirea a celui mai puternic partid de dreapta din România - PNL - : acea analiză internă care să arate ce trebuie să abordăm, ce comunicatori trebuie să abordăm, când, în ce termeni, în ce calendar, şmd, o analiză care va arăta foarte clar cum stăm şi în ce direcţie ne îndreptăm şi ne asumăm clar nişte obiective, detalii vă vom putea da pe parcurs, pe măsură ce vom face selecţia echipei care va face această analiză, pe măsură ce vom fixa obiectivele, în decirs de o lună vom putea să avem toate aceste lucruri puse la punct ba chiar nişte rezultate preliminarii.

(...) PNL nu a comunicat suficient pe nereuşitele Guvernului PSD. S-au întâmplat atât de multe nefăcute şi au lăsat atât de multe mine în Guvernul Ciloş, dar noi nu am fost poate la capacitate maximă în a comunica în calitate de opoziţie cam care sunt toate aceste probleme pe parcurs şi au fost multe. Cred că nu am sancţionat suficient miniştri care au avut derapaje şi care au abuzat de lege în numeroase situaţii", a declarat Gorghiu.

Lberalii vor vota investitura noului Guvern Ciolos si vor sustine proiectele acestui guvern.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.