Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gorghiu spune că ar trebui retras sprijinul membrilor de partid care recurg la violenţă domestică

www.secundatv.ro
Alina Gorghiu Raluca Turcan

Senatorul Alina Gorghiu (PNL Timiş), a declarat, marţi, că îi detestă ''din suflet'' pe cei care practică violenţa domestică, ea reacţionând astfel după ce Sofia Loredana Păşcuţă, soţia consilierului judeţean Adrian Păşcuţă, a postat pe facebook o fotografie cu titlul ''Antrenament pe soţie'', care o prezintă cu tumefieri şi vânătăi pe faţă ce i-ar fi fost provocate de soţ.

''Zilnic ne atrag atenţia statisticile care arată că la fiecare minut, două femei sunt victime ale violenţei domestice în România, dar cazurile particulare sunt şi mai grave. (...). Nu ştiu care este adevărul în această speţă, mai ales că nu ştiu dacă doamna respectivă a făcut o plângere penală sau nu. Şi nici nu vreau să discut despre o situaţie particulară. Dar, ca regulă, câtă vreme violenţa domestica există, persoana trebuie marginalizată, exclusă. Şi nu văd cum putem să ne delimităm altfel de agresori, decât prin retragerea sprijinului politic. Îi detest din suflet pe cei care îşi arată micimea, primitivismul, de maniera aceasta'', arată Alina Gorghiu într-un comunicat de presă remis, marţi, Agerpres.

După postarea fotografiei, consilierul judeţean a susţinut în unele media locale că totul ar fi o înscenare a soţiei care ar fi plecat de acasă şi i-ar fi lăsat pe cei trei copii de care el are grijă, în timp ce ea îi vede ocazional. ''Am senzaţia că este o înscenare, vrea să-mi ia copiii, nu înţeleg de ce se întâmplă lucrul acesta. Am vorbit cu ea săptămâna trecută şi a spus că a fost la un avocat să poată intenta divorţ (...)'', a afirmat marţi, pentru presă, Adrian Păşcuţă. Şi preşedintele interimar al PNL Timiş, Nicolae Robu, a afirmat că dacă este reală situaţia, o astfel de persoană trebuie ''să se retragă din partid''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.