Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gorghiu tranteste cartoful fierbinte in mana lui Oprea si Dragnea

gorghiu

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu tranteste cartoful fierbinte al demisiei lui Victor Ponta in mana liderilor coalitiei - Gabriel Oprea si Liviu Dragnea. Aceasta le solicita celor doi sa ii retraga sprijinul politic premierului si sa sa puna interesul Romaniei inaintea celui de partid.

"Astăzi este acel moment în politică în care liderii de partide care susțin Guvernul Ponta trebuie să facă o opțiune fermă prin care interesul public să fie pus înaintea interesului de partid.

De mai bine de 100 de zile domnul președinte al UNPR Gabriel Oprea și domnul președinte al PSD Liviu Dragnea pretind că problemele penale ale domnului Ponta nu ne afectează nici în raport cu mediul de afaceri din România, nici în raport cu cetățenii onești care cred în principiile și valorile unui stat de drept, nici în raport cu partenerii internaționali.

Le cer astăzi domnilor Oprea și Dragnea să se disocieze de un prim-ministru trimis în judecată pentru fapte de corupție și să-i retragă sprijinul politic care îl menține în funcție.

Fiecare zi fără demisia solicitată de Opoziție lui Victor Ponta din fruntea Guvernului este responsabilitatea exclusivă a celor doi lideri ai coaliției", a transmis Alina Gorghiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.