Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu îl pune la punct pe Vlad Voiculescu: 'Ce o fi în capul unora de vor lockdown?! Serios'

Facebook
Alina Gorghiu

Fostul ministru al Sănătății din partea USR, Vlad Voiculescu, afirmă că, în momentul în care incidenţa în Bucureşti era „la un nivel care a ţinut oraşe întregi din lumea civilizată în lockdown pentru săptămâni întregi”, proaspătul ales preşedinte al PNL, Florin Cîțu, declara chiar de pe scena Congresului că „nu voi închide mall-urile". Voiculescu afirmă că ”mulţi din aceste instituţii ştiau foarte bine ce se vă întâmpla, dar au preferat să tacă”.

Alina Gorghiu, parlamentar PNL, se arată siderată de declarațiile făcute de Vlad Voiculescu și se întreabă ce are Voiculescu în cap.

„Ce o fi în capul unora de vor lockdown?! Serios. Că urăști PNL e una. Că ai o obsesie pentru Cîțu e alta. Dar să te faci că nu vezi toate eforturile făcute de guvern și să te răzbuni pe fiecare dintre noi, cei care știm cât de important e ca economia sa fie deschisă”, a spus Alina Gorghiu, pe pagina ei de Facebook.

Premierul interimar Florin Cîţu a prezentat, vineri, în cadrul unei videoconferinţe, două aspecte din ancheta privind pregătirea valului 4, el acuzând Ministerul Sănătăţii că a tergiversat achiziţia unui medicament pentru bolnavii de COVID-19, Tocilizumab, pentru care România a cerut activarea mecanismului european de protecţie civilă, şi că nu a răspuns solicitării spitalelor pentru ventilatoare, deşi avea 40 de bucăţi pe stoc, donaţie din partea Germaniei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.