Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gorghiu: Voluntari a devenit Coreea de Nord

gorghiu

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a susţinut, marţi, că oraşul Voluntari a devenit un fel de Coreea de Nord, candidaţii la alegerile locale fiind eliminaţi din cursă, mai puţin cei de la PSD, ea precizând că va contesta deciziile de respingere a dosarelor la biroul electoral.

"Vreau să vă spun ceva care ţine de inedit, de Coreea de Nord, situaţia de la Voluntari. Orice fel de alt candidat este eliminat din cursă, mai puţin candidatul PSD. Şi mă întreb eu dacă Voluntari nu este un loc de prin Coreea de Nord. Nu putem să facem lucrurile ca la carte? Eu înţeleg că PSD trebuie să concureze singur ca să câştige alegerile, dar haideţi, totuşi, la Voluntari să revenim la bun simţ şi reguli democratice şi să lăsăm şi alţi competitori să participe", a susţinut Alina Gorghiu.

SURPRIZĂ la Voluntari. Pe cine propune PSD-ul la primărie

Copreşedintele PNL a mai spus că dosarele candidaţilor sunt respinse pe motiv că au fost nereguli cu semnăturile de susţinere şi a precizat că PNL va contesta decizia la biroul electoral din oraş.

"Este nerelevant unde şi câţi electori sunt acolo. Este sfidător pentru ideea de competiţie electorală corectă. Sper să fie un caz izolat. (...) Peste tot sunt probleme legate de orice fel de alt partid politic, mai puţin la PSD. Nu vi se pare bizar ca fix în Voluntari să se întâmple acest lucru? Sunt convinsă că lucrurile se vor rezolva", a mai comentat Gorghiu, transmite romaniatv.net.

BOMBA la Voluntari. Florentin Pandele va candida din postura de candidat independent

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.