Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gorj: Anchetă în cazul unei educatoare care a scris cu pixul pe fruntea unui copil de patru ani

www.stiripesurse.ro
copii, elevi, școală

O educatoare din judeţul Gorj este cercetată de o comisie din cadrul unităţii de învăţământ, după ce la sfârşitul săptămânii trecute a scris cu pixul pe fruntea unui copil în vârstă de patru ani. Reprezentaţii Inspectoratului Şcolar Judeţean spun că femeia are o vechime în muncă de 17 ani, nu a mai fost implicată în asemenea incidente, iar pentru această faptă riscă diminuarea salariului pe o perioadă determinată, scrie news.ro.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Gorj, Georgeta Popescu, a declarat, marţi, pentru News.ro, că incidentul de la grădiniţa din localitatea Bustuchin este cercetat de o comisie din cadrul unităţii de învăţământ.

“La Liceul Bustuchin s-a institut o comisie de cercetare disciplinară care va analiza incidentul şi va dispune o sancţiune corespunzătoare pentru doamna educatoare. Doamna educatoare are o vechime de 17 ani, gradul didactic unu, până acum calificatul foarte bine şi nu a mai avut incidente de acest gen. Spune că regretă incidentul. A fost o manifestare fără rost, care lezează un copil şi îl umileşte. Copilul este în vârstă de patru ani”, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj.

În urma acestor cercetări, educatoarea riscă diminuarea salariului pe o perioadă determinată, au precizat reprezentanţii Inspectoratului Şcolar.

Unchiul copilului a postat pe pagina sa de Facebook imagini cu copilul, având şi un mesaj pentru educatoarea respectivă.

“Doamna educatoare de la Valea Pojarului a terminat creta de scris pe tablă, cred că a spart şi tabla şi nu mai are pe ce scrie, a ajuns să scrie pe fruntea nepotului meu. Ruşine, doamna educatoare, asa educaţi copiii !”, a transmis bărbatul.

Acest incident a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute. Educatoarea lucrează la grădiniţa respectivă de la începutul acestui an şcolar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.