Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gorj: Anchetă în cazul unui noi-născut găsit mort într-un tomberon

citynews.ro
bebelus

Un nou-născut a fost descoperit luni dimineaţa decedat într-un tomberon de pe strada Corneliu Coposu din Târgu-Jiu, poliţiştii efectuând cercetări pentru a stabili identitatea mamei, dar şi împrejurările în care a fost comisă fapta. 

Potrivit medicului legist prezent la faţa locului, este vorba despre un nou-născut de sex feminin, cadavrul fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor decesului. 

"Este un nou-născut de sex feminin născut la termen, are toate semnalmentele unui nou-născut. Decizia finală a cauzelor decesului se stabileşte la autopsie, pentru că trebuie să ştim dacă plămânul este sau nu este respirat. Se face proba la laborator, se face proba plutirii în apă, sunt o serie de indicii pe care trebuie să le respectăm conform protocolului. (...) Nu se observă semne de violenţă pe exterior", a precizat medicul legist Claudia Beldean. 

Bebeluşul a fost descoperit de un bărbat care căuta sticle de plastic şi resturi de mâncare în ghena de gunoi. 

"Caut pet-uri şi doze, dar şi mâncare pentru porci. Am găsit o pungă, m-am gândit că e mâncare la porci, când am desfăcut-o am văzut că e un nou-născut. Imediat am sunat la 112. Nu ştiam ce este acolo, m-a luat tremuratul, era în două pungi băgat, era asfixiat", a declarat bărbatul. 

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru moarte suspectă, continuând cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor săvârşirii faptei. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.