Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gorjean arestat pentru trafic de cannabis, după ce a fost prins în flagrant

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri de risc (cannabis), după ce a fost prins în flagrant, în oraşul Motru, judeţul Gorj, cu o cantitate de stupefiante care urma să fie comercializată, au informat, joi, anchetatorii.

Conform unor comunicate emise de DIICOT şi Inspectoratul General al Poliţiei Române, în cauză s-a reţinut faptul că, în perioada noiembrie 2022 - februarie 2023, bănuitul ar fi vândut, în repetate rânduri, cu sume cuprinse între 80 şi 2.000 de lei, diferite cantităţi de cannabis consumatorilor din judeţele Gorj şi Mehedinţi.

"De asemenea, la data de 14 februarie a.c., bărbatul a fost prins în flagrant delict, în oraşul Motru, judeţul Gorj, în timp ce transporta, în vederea comercializării, 352,24 grame de cannabis. După constatarea infracţiunii flagrante, au fost descoperite şi ridicate alte 196,94 grame de cannabis", arată sursele citate.

Bărbatul a fost reţinut, iar ulterior Tribunalul Gorj a dispus luarea măsurii arestării preventive, pentru 30 de zile, faţă de bănuit.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Mehedinţi şi din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj - Poliţia Municipiului Motru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.