Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grațiela Gavrilescu, scene rupte din emisiunea 'Iartă-mă': 'ALDE a fost creat în jurul lui Călin Popescu-Tăriceanu pe care eu îl recunosc a fi președinte'

Guvern
gratiela gavrilescu

Deputata Grațiela Gavrilescu, unul dintre cei trei membri ALDE ademeniți cu funcții ministeriale de PSD să încalce decizia partidului, încearcă să-și netezească drumul de întoarcere în sânul formațiunii pe care tocmai a trădat-o. Rămasă pe dinafară după ce a pierdut postul de ministru pentru care a trădat, respinsă fiind de președintele României, Grațiela Gavrilescu ridică osanale liderului ALDE, pentru a-și obține iertarea:

Citește și: Liviu Dragnea, la prima apariție publică după încătușare! Cum arată fostul lider PSD

„ALDE a fost creat în jurul lui Călin Popescu Tăriceanu pe care eu îl recunosc a fi președinte, eu am luptat pentru a apăra un om liberal autentic în România, știu pentru ce am plecat la momentul respectiv din PNL și eu consider că în momentul acesta este nevoie reorganizare și de reformare a partidului. Dar ca membru fondator al partidului el trebuie să poarte un dialog cu toți cei care la momentul 0 au pus umărul la formarea acestui partid. Mă consider în continuare un membru al partidului, pentru că în statutul partidului scrie clar cum trebuie exclus un membru, cu votul majorității membrilor Delegației Permanente Naționale a Partidului, lucru care nu s-a făcut. Eu aștept în continuare o decizie, deși cred că pentru ceea ce am făcut nu merit să fiu exclusă. Mi-am dat demisia şi am plecat de la guvernare pentru un ţel, ca ALDE să aibă un candidat. Acest lucru nu s-a întâmplat. De aceea am luat hotărârea să accept. Fac parte dintr-o echipă, am creat un partid care a ajuns în Parlament, a avut rezultate, alegătorii nu pot fi purtaţi pe drumuri. Am considerat că e bine pentru ALDE ca proiectul început în 2016 să se încheie la finalul mandatului guvernului. Consider că atitudinea mea nu poate fi arătată cu degetul. Nu pot să-i înşel pe alegătorii mei”, a declarat, la Digi 24, Grațiela Gavrilescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.