Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

GRABĂ mare, pe FINAL de pandemie: Orban anunță REZILIEREA contractelor cu firmele care NU distribuie măști românilor defavorizați

Facebook
Ludovic Orban

- Pentru acordarea de măşti de protecţie sanitară persoanelor din categoriile defavorizate au fost semnate contractele cadru şi se derulează contractele subsecvente, care presupun livrarea unei cantităţi într-un interval stabilit, a explicat, joi, premierul Ludovic Orban, iar dacă o firmă nu livrează în termenul asumat, se trece la următorul furnizor.

Citește și: MOBILIZARE de forțe la casa Duduienilor - Jandarmeria montează garduri pentru a BLOCA accesul

"S-au semnat contractele cadru, după semnarea contractelor cadru intră în vigoare contractul subsecvent. Pentru primul care a fost declarat, dacă livrează într-o săptămână toate măştile, ele se distribuie. Dacă nu livrează toate măştile în termenul de 7 zile pe care-l are în licitaţie, că el s-a angajat, următorul livrează cantitatea de măşti pe care o poate livra într-un interval de timp descris în procedura de licitaţie. Dacă nu, următorul; dacă nu, următorul, până la concurenţa celor 115 milioane de măşti", a explicat Ludovic Orban la Petroşani, întrebat în ce stadiu de aplicare este programul privind acordarea de măşti de protecţie sanitară persoanelor din categoriile defavorizate.

Premierul a adăugat că, din punctul său de vedere, "termenul de 7 zile curge din momentul în care s-a semnat contractul cadru".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.