Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grădinița Buna Vestire a Patriarhiei Române se va deschide la 1 septembrie 2020

Facebook
gradinita cresa

Grădinița Buna Vestire a Patriarhiei Române a făcut publice imagini cu sălile și facilitățile sale. Copiii vor beneficia de două curți și două terase în aer liber, unde vor putea desfășura activități în siguranță.

Grădinița este nouă și se deschide la 1 septembrie 2020, a anunțat prof. Daniela Ciofu, director administrativ. Pentru grupa mică și mijlocie există deja solicitări de înscriere, potrivit basilica.ro.

Citește și: Lovitură pentru Guvernul Orban! Demersul făcut azi: Plângere pentru a obliga Executivul să dubleze alocațiile copiilor!

Clădirea instituției este complet renovată, cu camere spațioase și ferestre mari, pentru a le permite copiilor să beneficieze cât mai mult timp de lumină naturală în interior.

Clădirea, situată în apropierea Parcului Carol din Capitală, pe Strada Episcop Chesarie nr. 9, este dotată cu cabinet medical, vestiar, sălile de activități și de somn, sălile de joacă și de sport, paraclis şi, la etaj, două terase deschise pentru activități sigure în aer liber.

Hrana copiilor va fi oferită de un serviciu specializat care folosește produse naturale și pe cât posibil românești, iar meniul va fi avizat de nutriționist.

Citește și: Ludovic Orban explică de ce a fost nevoie de Legea carantinării: Există evoluții fulminante în cazuri fără simptome

Grădinița este organizată pentru a respecta toate prevederile de protecție sanitară, cu triaj la intrare, circuite separate de intrare și ieșire, astfel încât copiii și părinții să fie în siguranță. În clădire va funcționa și un after-school.

Mai multe informații se găsesc pe pagina de Facebook a Grădiniței Buna Vestire sau pe site-ul acesteia: gradinitabunavestire.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.