Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

GRAFIC - Câți bani va primi în plus fiecare angajat din Sănătate: statistica de la medic până muncitorii necalificați

salarii sanatate

Guvernul a adoptat OUG pentru creșterea salariilor din domeniul Sănătății. Conform deciziei Guvernului, creșterea va fi de 20% și va fi acordată în martie 2024 și în iunie 2024. STIRIPESURSE.RO vă prezintă situația defalcată cu procentul de creștere pentru fiecare categorie de personal din Sănătate.

Implementarea acestei creșteri va fi realizată în două tranșe egale, prima tranșă fiind programată pentru 1 martie 2024, iar a doua pentru 1 iunie 2024. Totalul cheltuielilor suplimentare de personal pentru anul 2024 este estimat la 2,3 miliarde de lei, cu un impact bugetar de 1,3 miliarde de lei.

Sindicaliștii de la SANITAS au salutat decizia Guvernului.

”Guvernul României a aprobat astăzi, 7 martie a.c., Ordonanţa pentru creşterea salariilor de bază ale angajaţilor din SĂNĂTATE şi ASISTENŢĂ SOCIALĂ. Conform OUG-ului, creşterile salariale sunt în medie de 26,8%, creşteri care se vor adăuga la salariul de bază, în anul 2024. Totodată am corectat o serie de inechităţi pentru funcţiile de conducere, director financiar-contabil, director de îngrijiri, asistent şef de unitate, asistent şef staţie de ambulanţă, asistent şef secţie etc”, a transmis, joi, Federaţia SANITAS, într-un comunicat de presă.

Cât va câștiga fiecare angajat din Sănătate

Vă prezentăm mai jos centralizatorul defalcat pentru fiecare categorie de personal din domeniul Sănătății, dar și procentul de creștere al salariilor:

 

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.