Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Granzii europeni pregătesc mutări spectaculoase: Pirlo - la Barcelona, Zidane - la PSG

pariuri sportive fotbal

Evenimentele din ultima perioadă au "şubrezit" posturile deţinute de tehnicienii Ronald Koeman şi Mauricio Pochettino la FC Barcelona, respectiv PSG. Nume grele se află în cărți pentru a antrena cele două mari cluburi europene.

Rezultatele Barcelonei după plecarea vedetei Lionel Messi sunt mediocre, astfel că preşedintele Juan Laporta pare să nu mai aibă răbdare cu antrenorul Ronald Koeman.

Luni, Barca a reuşit doar un egal în meciul de acasă, cu Granada, echipă fără succes în acest sezon. Catalanii au egalat în minutul 90 pentru un rezultat de 1-1. Cu un meci mai puţin, Barca este pe locul 7, cu opt puncte din 12 posibile, la cinci puncte de liderul Real Madrid. În Liga Campionilor, formaţia antrenată de Koeman a început cu un dezamăgitor 0-3, pe teren propriu, cu Bayern Munchen.

Potrivit presei spaniole, Laporta a întocmit o lisă de posibili antrenori care să-i ia locul olandezului, iar favorit ar fi italianul Andrea Pirlo, care anul trecut a pregătit formaţia Juventus. Deşi nu a impresionat cu rezultate deosebite la Juve, Pirlo este un antrenor plăcut de cei de la Barca datorită stilului său de joc, bazat pe posesia mingii, pe un fotbal atractiv şi ofensiv, la fel cum juca atunci când era fotbalist.

Antonio Conte, Marcelo Bielsa, Erik ten Hag, Xavi Hernandez şi Roberto Martinez ar fi şi ei în vederile clubului catalan, conform jurnaliştilor spanioli.

La PSG, situaţia lui Mauricio Pochettino este diferită, în sensul că nu rezultatele îi pun în pericol postul, ci un conflict cu noua vedetă Lionel Messi.

Tehnicianul argentinian l-a schimbat în ultimul meci din Ligue 1, scor 2-1, cu Olympique Lyon, iar fostul jucător al Barcelonei şi-a arătat pe faţă nemulţumire, refuzând să dea mâna cu antrenorul său, în momentul ieşirii de pe teren.

Tot potrivit unor jurnalişti spanioli, clubul parizian s-ar gândi la Zinedine Zidane, fost antrenor al formaţiei Real Madrid, pentru a-l înlocui pe Mauricio Pochettino.

Totuşi, conform L'Equipe, Zidane, fără angajament după ce a plecat de la Real Madrid, la sfârşitul sezonului trecut, ar aştepta până în 2022 pentru ca postul de selecţioner al Franţei să fie eliberat de Didier Deschamps.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.