Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grav accident de circulație pe Autostrada Soarelui. Zeci de victime / video

breaking

Un groaznic accident de circulație a avut loc azi noapte la km 50 pe sensul de mers spre Bucuresti pe Autostrada A2. Un autocar cu copii din Ucraina care se îndrepta dinspre litoral s-a răsturnat. S-au înregistrat mai mulți morți între copii, iar răniții au fost dusi de ambulanțe  la spitalele din București. Din primele informații se pare că accidentul s-ar fi produs din cauza oboselii șoferului care a adormit la volan și a pierdut controlul autocarului. Primele informaţii arată că în autocar se aflau 17 copii, iar unul dintre cei care şi-au pierdut viaţa este o fată de 17 ani.

Citește și SOV provoacă un cutremur în politică: DEZVĂLUIRI despre Iohannis, Ponta, Oprea, Dragnea și Blaga

UPDATE1:

În s-ar fi aflat aproximativ 30 de ucraineni, adulţi şi copii. Accidentul s-a produs în jurul orei 2.00, în zonă fiind trimise circa 15 maşini de intervenţie. Din primele informaţii, în urma accidentului, două persoane şi-au pierdut viaţa şi mai multe au fost rănite.

Citește și: SIE se implică în dosarul lui Traian Băsescu: Ce anunț face Mihai Răzvan Ungureanu

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat pentru MEDIAFAX că accidentul s-a petrecut în judeţul Călăraşi, pe sensul de mers spre Bucureşti, şi că spre zona respectivă au plecat aproximativ 15 maşini de intervenţie ale Serviciului de Ambulanţă şi ale SMURD, inclusiv maşina de intervenţie pentru victime multiple şi unitatea mobilă de urgenţă, în judeţ fiind declanşat planul roşu.

Citește și: DIVORȚ în politică: O politiciană s-a despărțit de soț

Raed Arafat a declarat că pasagerii ucraineni ai autocarului sunt aduşi cu toţii la spitale din Bucureşti pentru investigaţii sau pentru tratamente ori intervenţii în cazul în care este necesar acest lucru.

Potrivit lui Arafat, până la ora actuală se ştie că unul dintre răniţi, un copil, este în comă, el suferind o amputaţie.

UPDATE2:

Citește și: Cum a pozat fiica primarului PSD care a făcut accident cu mașina primăriei când era beată / FOTO

Într-o intervenție la Antena 3, Raed Arafat a precizat că în autocar erau 53 de oameni, dintre care 18 copii. Au rezultat 2 morţi în urma accidentului, 3 au refuzat să meargă la spital, iar 48 în spital, 2 în stare critică, unu cu amputaţie de membru, altu cu traumatism cranian.

A fost declanşat codu roşu și au fost chemate ajutoare din judeţele limitrofe. 10 ambulanţe din București au intervenit l locul accidentului. Ambulanțe au sosit sin din Calarași  și Ialomita.

Citește și: Laura Codruța Kovesi spune care e stadiul plângerii penale împotriva lui Oprea, Plumb și Teodorovici

UPDATE3:
Mai mulți medici au fost trimiși de la Spitalul de urgență Floreasca. Peste 30 de ambulante de diferite tipuri au plecat într-acolo și de asemenea și medicii care erau de gardă.

UPDATE4: Răniții au fost duși la spitalele Pantelimon, Bagdazar, Floreasca și Grigore Alexandrescu.

UPDATE5: Ambasada Ucrainei la București asigură translatorii pentru a ușura munca echipelor medicale și care din răniți pot fi sau nu repatriați, a mai spus secretarul de stat în MAI, Raed Arafar la Antena 3.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.