Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grav accident în județul Constanța. Două persoane au murit şi alte două au fost rănite în urma coliziunii a două autoturisme și a unui autotren

cotidianul
politia nu treceti

Două persoane au murit şi alte două au fost rănite, miercuri după-amiază, într-un accident rutier care s-a produs în judeţul Constanţa şi în care au fost implicate două autoturisme şi un autotren.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a anunţat că poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi că, pe strada Năvodari din comuna Lumina, s-a produs un accident de circulaţie, iar din primele informaţii, impactul s-ar fi produs între două autoturisme şi un autotren.
Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, acolo s-au deplasat autospeciala de transport victime multiple, o autospecială cu apă şi spumă, mai multe echipaje SMURD, două ambulanţe ale Serviciului Judeţean şi elicopterul SMURD.
La sosirea echipajelor de intervenţie două victime erau inconştiente, fiind începute manevrele de resuscitare. În ciuda eforturilor depuse de medici, acestea au fost declarate decedate. Este vorba de un bărbat de 55 de ani şi de o femeie de 38 de ani.
De asemenea, două victime au fost transportate la spital, iar alte două persoane refuză transportul la unitatea medicală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.