Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

GRAV ACCIDENT pe DN 1, cu trei mașini implicate: Traficul e BLOCAT, sunt șase victime, printre care și 3 copii / UPDATE

breaking news

UPDATE

Traficul rutier a fost reluat, joi după-amiază, pe DN 1, la Buşteni, după ce a fost blocat timp de aproximativ o oră pe o bandă şi deviat pe cealaltă din cauza unui accident cu şase victime.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, evenimentul în care au fost implicate trei autoturisme s-a produs, din primele cercetări, pe fondul unei pătrunderi pe contrasens, scrie agerpres.ro.

Citește și: Lipsa imunoglobulinei a dat peste cap sistemul: Ce va face Ministerul Sănătății – Au nevoie de donatori

În urma impactului, şase persoane, între care trei minori, au fost transportate la spital. Între victimele care au fost preluate de ambulanţe se află şi doi băieţi de trei, respectiv şase ani, care aveau stare de agitaţie şi care nu prezentau leziuni vizibile, informează Serviciul Judeţean de Ambulanţă Prahova.

Traficul pe sensul de urcare a fost deviat în zonă, timp de aproximativ o oră, pe un drum lateral, iar pe sensul de coborâre a fost blocat, a mai precizat purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

Citește și: Mii de șoferi sunt vizați: Cum vor recupera banii pe timbrul de mediu în 2018

Știrea inițială

Şase persoane au fost rănite, joi, într-un accident care a avut loc pe DN 1, la Buşteni, traficul în zonă fiind blocat pe un sens şi deviat pe celălalt sens.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, trei autoturisme au fost implicate într-un accident care a avut loc pe DN 1 la Buşteni, la km 130.

Citește și: DNA îi dă o lovitură năucitoare lui Ludovic Orban! De ce îl acuza acum

În urma impactului, şase persoane au fost transportate la spital, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae. În urma accidentului, două femei au suferit traumatisme toracice. Cei trei copii, de 3, 6, respectiv 11 ani, nu au leziuni grave.

Traficul pe urcare este deviat în zonă pe un drum lateral, iar cel pe sensul de coborâre este întrerupt, a precizat Brezeanu.

Citește și: O cunoscută televiziune își schimbă denumirea: Cum se vor transforma toate posturile sale .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.