Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grecia și-a închis GRANIȚA cu Turcia

goolets.net
grecia turcia

Consulatul General al României la Izmir anunţă sâmbătă că punctele de de trecere a frontierei terestre turce spre Bulgaria şi Grecia, pe sensul de ieşire din Turcia, sunt închise, însă precizează că aeroporturile din Turcia sunt deschise, inclusiv cele pe care operează cursele charter - Bodrum, Antalya.

Bulgaria a închis granița cu Turcia

Grecia a instituit COD ROȘU: a pus armata în ALERTĂ


"Potrivit informaţiilor obţinute în această dimineaţă de la Poliţia de Frontieră din Turcia, aeroporturile din Turcia sunt deschise, inclusiv cele pe care operează cursele charter (Bodrum, Antalya). Punctele de trecere a frontierei pe cale terestră sunt deschise pe sensul de intrare în Turcia, dar sunt închise pe sensul de ieşire, atât spre Bulgaria, cât şi spre Grecia. Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră nu au putut preciza când ar putea fi deschisă frontiera terestră. Va sfătuim să nu plecaţi spre România înainte de a se lămuri situaţia la frontiere", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Consulatului General al României la Izmir. 

Sursa citată mai precizează că reprezentanţii Consulatului "ţin legătura cu autorităţile pentru transmiterea de informaţii în acest sens cât mai rapid posibil", informează agerpres.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.