Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grecia se află pe locul şase în topul destinaţiilor turistice vinicole, primul loc fiind ocupat de Italia

earth.com
struguri

Grecia se află pe locul şase în topul destinaţiilor turistice vinicole, conform unui studiu realizat de aplicaţia pentru depozitarea bagajelor Bounce, informează publicaţia Kathimerini, conform agerpres.

Studiul a analizat consumul şi producţia de vin, numărul viilor şi al tururilor de crame, dar şi costul mediu al unei sticle îmbuteliate de vin, pentru a prezenta cele mai bune locaţii pe care le pot vizita în vacanţe iubitorii de vin.

Pe plan global, primele locuri sunt ocupate de Italia (cu 8,28 puncte din 10), Portugalia, Spania, Franţa şi Noua Zeelandă. Grecia este pe locul şase, dar înaintea unor producător celebri, cum ar fi Chile şi Australia.

Grecia a obţinut 5,24 puncte din 10, cel mai bun scor fiind la rata ridicată a tururilor de crame - 4.685 la 100.000 de locuitori, al doilea cel mai ridicat punctaj din lume.

Sectorul turismului din Grecia, grav afectat de criza sanitară, este crucial pentru economia ţării, în condiţiile în care acesta este responsabil pentru aproximativ 20% din Produsul Intern Brut, iar în domeniu lucrează un angajat din cinci.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.