Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gregg Popovich, antrenorul lui San Antonio Spurs, critică ridicarea purtării obligatorii a măştii în Texas

masca neconforma

Gregg Popovich, antrenorul echipei San Antonio Spurs, din liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA), a criticat, marţi, decizia guvernatorului republican al statului Texas, Greg Abbott, de a ridica obligaţia de a purta mască şi de a redeschide total activităţile comerciale, apreciind-o drept "aberantă şi ridicolă", informează AFP, potrivit Agerpres.

"În ceea ce-i priveşte pe jucători, noi ascultăm NBA, nu guvernatorul. Este o decizie aberantă. Ea pune multă presiune pe firme într-o situaţie dificilă. Acestea încearcă să facă o treabă bună pentru a asigura securitatea tuturor şi normal că vor să deschidă. Dar să se renunţe la măşti denotă ignoranţă", a declarat Popovich.

Citește și: Citește și: BREAKING SURSE Proiectul rețelei electrice de la Spitalul Neamț NU A AVUT AVIZE iar inginerul pentru instalațiile de oxigen și aer comprimat e „AMNEZIC”

"Chiar trebuie să acţionăm ca şi cum pandemia s-a terminat? Am mai făcut asta o dată, trebuie din nou? Când mergi la restaurant, oricum îţi scoţi masca să mânânci. Deci, ce este aşa de greu să o porţi în continuare?", a mai obiectat antrenorul.

"Trebuie să ne gândim că vor exista alte infectări. Este ridicol", a adăugat antrenorul în vârstă de 72 de ani, care s-a vaccinat împotriva Covid-19.

Marţi, guvernatorul texan Greg Abbott şi-a justificat decizia afirmând că al doilea cel mai populat stat din SUA are "mijloacele de a-şi proteja" populaţia de coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.