Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV Greii PSD reacționează dur la planul lui Dragnea: Să terminăm cu prostiile astea!

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seara, ca va propune in partid ca președintii de Consilii Judetene sa nu mai fie și președinții organizațiilor județene PSD. Vizați direct de măsura anunțată de numarul 2 din PSD, liderii PSD de Consilii Judetene din Olt si Vaslui i-au transmis lui Dragnea punctul lor de vedere.

Liderul CJ Olt, Paul Stanescu, in acelasi timp presedinte al PSD Olt, spune ca el are o idee si mai buna, aceea ca Liviu Dragnea sa desfiinteze toate Consiliile Judetene si sa sa nu mai existe functiile de presedinte de Consiliu Judetean.

Stiripesurse.ro: - Dl Presedinte Executiv, Liviu Dragnea, a anuntat aseara ca va face o propunere ca in partid sa nu mai fie presedintele de Consiliu Judetean in acelasi timp presedinte de filiala judeteana.

Paul Stanescu: - E foarte bine, bravo lui! Il felicit daca a facut lucrul ăsta.

- Si sa se stabileasca prin lege ca presedintele de Consiliu Judetean sa nu mai fie ordonator principal de credite.

- Eu zic sa desfiinteze functia de presedinte de Consiliu Judetean. Mai mult, eu zic sa nu mai fie (Consilii Judetene, n.red), mai bine.

- Sa se revina la varianta de dinainte?

- Sa nu mai fie nicio varianta, sa desfiinteze Consiliile Judetene, mai bine asa, sa desfiinteze functia de presedinte de Consiliu Judetean.

- Ati fost consultati in partid?

-Nu am avut timp sa discutam lucrul asta, o sa-l discutam.

Liderul CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, aflat in aceeasi situatie cu Paul Stanescu, spune ca ideea lui Dragnea nu va schimba 'nimic' si partidul ar face bine sa inceteze cu 'prostiile astea'.

"N-are nicio treaba una cu alta. Nu asta e problema, problema este sursa celor doua functii. Una dintre functii este una din partid si oricine din partid poate candida si poate sa fie ales si alta este sursa electiva, aceea de a fi presedinte de CJ, participi la alegeri. O asemenea idee are ca suport diferite fapte care au fost comise de catre presedintii Consiliilor Judetene, sau sunt presupuse a fi fost comise. Noi trebuie sa selectam foarte bine oamenii atunci cand ii desemnam pentru a candida la o functie in administratie. Eu sunt convins ca nu o sa se rezolve nimic daca un presedinte de CJ ales pe lista PSD comite infractiuni chiar daca el nu este sef de partid. Care ar fi atunci avantajul unei asemenea chestiuni? Sau ce se intampla daca un presedinte de organizatie de partid este ales presedintele CJ si nu comite asemenea fapte, isi vede de treaba si respecta legea? Astea sunt, dupa parerea mea, niste propuneri care izvorasc dintr-o situatie reala complicata, dar solutia nu este aceasta. Trebuie sa incetam odata cu prostiile acestea", a declarat liderul CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, pentru stiripesurse.ro.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.