Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Greșeala prin care distrugem bateria telefonului mobil

impact.ro

Foarte mulți români fac anumite greșeli care îi lasă fără telefoane mult prea devreme. Aparatele se deteriorează, iar de multe ori vina este exclusivă a utilizatorilor, care pur și simplu nu știu cum să aibă grijă de telefonul lor. Vezi în rândurile de mai jos ce trebuie să faci pentru a te bucura de telefonul tău cât mai mult timp, informează impact.ro.

Telefoanele mobile sunt din ce în ce mai scumpe, așa că românii trebuie să știe cum să aibă grijă de ele, pentru a se bucura de beneficiile lor pe o perioadă cât mai îndelungată. Încărcarea telefonului este foarte importantă, însă nu sunt mulți oameni care știu exact cum se face aceasta, astfel încât să nu se deterioreze înainte de vreme bateria telefonului. Iată ce trebuie să faci!

„Aplicaţiile care rulează în background reprezintă unul dintre motive. Spre exemplu, dacă ai un Samsung, acolo ai un modul sau o aplicaţie integrată care îţi arată ce aplicaţie îţi consumă cel mai mult din baterie. Ar fi bine să opreşti aplicaţiile din background şi mai ales datele în background. Dacă nu ai nevoie de date în background, e bine să le oprim. Ele oricum vor funcţiona, spre exemplu dacă primeşti notificări pe WhatsApp, ele se vor activa automat.

Cum se încarcă corect telefonul

Protejează-ţi smartphone-ul de căldură. Bateria nu numai că se va descărca rapid, ci şi se va deteriora. Nu îl încărcaţi şi nu îl descărcaţi în totalitate. De la 20% la 40% minim descărcat până la 80-85% maxim încărcat. Încărcarea rapidă nu este bună pentru baterii.

Atunci când nu aveţi nevoie de încărcare rapidă, nu vă grăbiţi, dezactivaţi acel mod de încărcare supercharge şi încărcaţi telefonul normal. Per total, bateria îşi poate creşte rezistenţa cu 50%”, a explicat Laurenţiu Matache, realizator 24 IT.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.