Greşelile care transformă cafeaua într-un PERICOL pentru organism

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor

Publicat: 18-07-2017

Actualizat: 18-07-2017

Article thumbnail

Sursă foto: stiripesurse.ro

Cafeaua, elixirul nostru zilnic, este arhicunoscută pentru proprietățile sale benefice. O serie de cercetări au legat consumul de cafea de prevenirea unor boli precum demenţa sau tulburările metabolice. Bineînţeles, nu putem lăsa la o parte efectul ei revigorant şi plusul de energie pe care ni-l dă ori de câte ori avem nevoie, potrivit EXQUIS.

Ți se spune mereu să bei 2 litri de apă pe zi, dar ai idee DE CE?

Totuşi, pentru ca efectele benefice să fie păstrate, trebuie să evităm anumite obiceiuri legate de depozitarea sau prepararea cafelei, care diminuează aceste beneficii.

Există greşeli pe care le fac toţi oamenii în legătură cu cafeaua, fie că vorbim despre mituri legate de provenienţa ei, fie că vorbim despre depozitarea acesteia sau prepararea ei. Mai jos puteţi vedea unele dintre cele mai comune astfel de::::

VEZI GREȘELILE///

Google News
Comentează
Articole Similare
Parteneri