Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Greta Thunberg le-a cerut activiștilor să-și mute online manifestaţiile pentru climă

Activista suedeză pentru mediu Greta Thunberg, fondatoarea mişcării "Fridays for Future", le-a cerut tinerilor activişti să-şi mute online manifestaţiile săptămânale pentru climă din cauza epidemiei de coronavirus, relatează Reuters.

Un număr tot mai mare de ţări interzic adunările publice ca parte a eforturilor de a reduce răspândirea virusului, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Armata României intervine la frontieră! Șeful MApN, Nicolae Ciucă, a aprobat solicitarea DSU

Greta Thunberg atrage un număr mare de persoane la mitingurile împotriva schimbării climatice. Mii de oameni s-au adunat pentru a o asculta în oraşul Bristol, Anglia, luna trecută şi câteva mii i s-au alăturat la un miting organizat la Bruxelles săptămâna trecută.

"Vă puteţi înscrie la #DigitalStrike pentru următoarele mitinguri din zilele de vineri - postaţi o fotografie cu voi protestând cu un mesaj şi folosiţi hashtagul #ClimateStrikeOnline!#fridaysforfuture #climatestrike #schoolstrike4climate", a afirmat ea pe contul său de Twitter.

Citește și: Robert Turcescu îl bagă în corzi Raed Arafat: Vreo 600-700 de persoane în același spațiu vreme de câteva ore

"Criza climatică şi ecologică este cea mai mare criză cu care umanitatea s-a confruntat vreodată, însă deocamdată (desigur în funcţie de unde locuieşti) va trebui să găsim noi modalităţi pentru conştientizarea publică şi pentru a pleda pentru schimbări care nu implică mulţimi prea mari - ascultaţi de autorităţile locale", a mai spus ea.

Mişcarea "Fridays for Future" îi invită pe politicieni să îi asculte pe oamenii de ştiinţă în domeniul climei şi să ia măsuri urgente împotriva încălzirii globale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.