Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Greva ar putea lua sfârșit! Marcel Ciolacu trasează primul obiectiv pentru noul Guvern: Suntem pregătiți să luăm toate măsurile necesare!

Inquam Photos
Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit, joi, la Buzău, cu reprezentanții profesorilor: „Dincolo de salariile mici din educație, cred că este vorba și de respect. Viitorul Guvern trebuie să redea demnitatea și respectul cuvenit dascălilor! Și suntem pregătiți să luăm toate măsurile necesare”.

„M-am întâlnit și la Buzău cu reprezentanții profesorilor. Și o voi face oriunde, oricând până când această problemă se va rezolva. Dincolo de salariile mici din educație, cred că este vorba și de respect. Respect care de 30 de ani a lipsit în relația statului cu cei care ne educă copiii. Viitorul Guvern trebuie să redea demnitatea și respectul cuvenit dascălilor! Și suntem pregătiți să luăm toate măsurile necesare! Întotdeauna voi sta în mijlocul oamenilor să le ascult problemele”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu, relatează Mediafax.

Marcel Ciolacu, întâlnire neprevăzută cu sindicaliștii din Educație / Scandări: 'Unitate', 'Demnitate', 'Grevă generală', 'Vrem la clasă' - VIDEO

Context

Greva din Educație continuă, după ce profesorii au respins oferta Guvernului care prevederea acordarea unor carduri de 2.500 de lei, în două tranșe. „Este o ofertă jignitoare”, susțin sindicaliștii.

„Guvernul trebuie să răspundă în fața părinților și elevilor pentru ce urmează”, a declarat joi un lider sindical, la protestul sindicaliștilor din învățământ din Piața Victoriei.

Mii de sindicaliști din învățământ au protestat joi. Sindicaliștii sunt în a patra zi de grevă generală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.