Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Greva din sănătate înseamnă 'falimentul politicii'

mircea gainusa

Partidul Forța Națională arată că ”greva de astăzi din sistemul de sănătate dovedește falimentul politicii actualului Guvern și reprezintă cel mai grav semnal de alarmă din ultimii ani, impunând un răspuns serios din partea statului român. Criza permanentă din sănătate este de notorietate și pare fără sfârșit, dovadă că acest domeniu s-a erodat cu fiecare guvernare și cu fiecare așa zisă reformă”.

Mircea Găinușă, Secretarul General al Forței Naționale, atrage atenția însă că ”sănătatea națiunii nu este singura amenințată. Educația se află în aceeași situație și nu trebuie să așteptăm o grevă generală ca să ne convingem de acest lucru. La nivel individual, majoritatea românilor e conștientă că România se află pe buza prăpastiei, fără infrastructură, cu sistemul de sănătate în colaps, cu educația marginalizată, iar lista dezastrelor poate continua”.

Referitor la campania electorală, Forța Națională avertizează că ”alegerile generale și campania care le precede ar putea fi prilejul conștientizării acestor pericole și al găsirii soluțiilor pentru a opri prăbușirea României. Din păcate, campania se reduce, ca de fiecare dată, la atacuri personale și la teme paralele cu dezastrul pe care ni-l dezvăluie greva de astăzi, dovadă că participanții la procesul electoral, aceiași incompetenți care poluează politica românească, nu au înțeles nimic despre România și despre nevoile ei”.

Concluzia Forței Naționale este sumbră: ”în aceste circumstanțe, vom avea o campanie electorală inutilă și niște alegeri care nu vor aduce nici în Parlament, nici ulterior la guvernare, răspunsuri serioase la crizele succesive care lovesc România. Singura preocupare a partidelor participante la alegeri este calculul aritmetic al majorităților și accederea la posturi. România nu este o preocupare a acestor alegeri, după cum nu a fost nici în ultimii 27 de ani. Ca urmare, deznădejdea românilor se va adânci, plecarea lor din țară va continua, iar România va continua să se prăbușească!”, se anunţă într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.