Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grevă în educație, George Simion intră la rupere: 'Cei care spun că nu există bani pentru profesori ar trebui să grăbească eliberarea din funcţie'

george simion

Preşedintele AUR, deputatul George Simion, a afirmat marţi că există bani pentru profesorii aflaţi în grevă, numai că aceştia sunt daţi pe echipament militar "ieşit din uz şi pe "angajarea camarilei de partid", motiv pentru care premierul Nicolae Ciucă ar trebui "să grăbească eliberarea din funcţie".

"Ne manifestăm deplina solidaritate cu profesorii, bani există. Numai în şedinţa care tocmai s-a încheiat la Camera Deputaţilor s-au votat posturi noi politice în organigrama mai multor instituţii. În Comisia de apărare s-a dat vot pentru achiziţionarea a 54 de tancuri "Abrams", fabricate în 1999, aşa că cei care spun că nu există bani, adică premierul Ciucă, cred că ar trebui să grăbească eliberarea din funcţie. Sigur că nu există bani dacă dau banii pe echipament militar ieşit din uz şi dacă îşi angajează camarila de partid parazitând statul", a susţinut Simion, la o conferinţă de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.