Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Griezmann și Hernandez și-au prelungit contractul cu Atletico

www.espnfc.com
Antoine Griezmann

Clubul Altetico Madrid a anunț, pe site-ul oficial, că Antoine Griezmann (27 de ani) și Lucas Hernandez (22 de ani) au semnat prelungirea contractelor cu formația de pe Wanda Metropolitano. Cei doi francezi se află în cantonamentul echipei naționale a "Cocoșilor" lui Didier Deschamps de la CM, informează Mediafax.

Miguel Angel Gil a zburat în Rusia și s-a ocupat de toate aspectele mutărilor. Federația Franceză de Fotbal (FFF) le-a dat voie oficialilor lui Atletico să meargă în cantonamentul din Istria. Griezmann a semnat un contract până în 2023, în timp ce Hernandez și-a pus semnătura pe o înțelegere valabilă până în 2024.

În același timp, formația "Rojiblanco" a finalizat și transferul lui Thomas Lemar (22 de ani) de la AS Monaco. Mijlocașul, aflat și el în cantonament cu naționala Franței la CM 2018, a "dat cu pixul" și a devenit fotbalistul oficial fotbalistul lui Atletico Madrid.

Citește și: Aproape de o TRAGEDIE: Avionul care îi transporta pe fotbaliștii din naționala Arabiei Saudite a luat foc, în zbor - VIDEO

Griezmann a marcat 29 de goluri și a livrat 15 assist-uri în 49 de meciuri jucate în toate competițiile sezonului trecut la Atletico, în timp ce Lucas Hernandez a jucat 44 de partide și a oferit trei pase decisive. De partea cealaltă, Lemar a strâns 38 de meciuri, trei goluri și zece pase de gol.

200 de milioane de euro însumează cotele de piață ale celor trei fotbaliști, conform Transfermarkt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.