Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Griezmann, lăudat de antrenorul Franței

franta echipa fotbal

Didier Deschamps, selectionerul nationalei Frantei, a declarat dupa victoria cu Albania ca întotdeauna este greu sa joci împotriva unui adversar care se apara în cea mai mare parte a timpului, însa este multumit de obtinerea celor trei puncte, care asigura calificarea în optimile de finala.

"Jocurile de la acest Campionat European sunt complicate pentru toata lumea. Albanezii au jucat cu inima si s-au aparat foarte bine. În repriza a doua însa, noi am jucat mult mai incisiv pentru a câstiga. 0-0 era un rezultat bun pentru ei. Întotdeauna este complicat sa gasesti solutii în fata unui adversar care se aglomereaza. Pâna la urma am fortat si am reusit, dar târziu", a declarat Didier Deschamps, potrivit Mediafax.

Selectionerul Frantei a facut doua schimbari fata de meciul cu România si a ales sa-i lase pe banca de rezerve pe Paul Pogba si Antoine Griezmann, doi dintre cei mai buni fotbalisti ai nationalei lui Deschamps.

"Schimbarile au fost o decizie tactica. În formula de joc 4-2-3-1, la mijloc ai nevoie de doi mijlocasi care sa recupereze foarte bine. Paul Pogba are alte calitati. Nu as fi facut aceasta schimbare, daca el n-ar fi înteles. Antoine Griezmann a jucat o jumatate de ora si a fost decisiv si e foarte bine pentru el. Sunt jucatori foarte buni, care au intrat si au facut diferenta. Întotdeauna am solutii pe banca pentru a da prospetime echipei." a mai spus Deschamps.

Franta va juca în ultimul meci împotriva Elvetiei, pe 19 iunie. Cele doua nationale s-au aflat în aceeasi grupa si la ultimul Campionat Mondial, în urma cu doi ani, iar Franta s-a impus cu scorul de 5-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.