Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grindeanu amenință că demite conducerea Portului Constanța dacă i se aduce 'cea mai mică dovadă' că au prioritate camioanele din Ucraina

HotNews
Sorin Grindeanu

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, afirmă că nu are informaţii conform cărora camioanele care tranzitează România, venind încărcate din Ucraina, ar avea prioritate la descărcarea mărfurilor în Portul Constanţa.

El spune că, dacă i se aduce „cea mai mică dovadă” că lucrurile se întâmplă astfel, toată conducerea Portului Constanţa va fi schimbată.

Interpelat vineri seară, într-o emisiune televizată, de un reprezentant al fermierilor care l-a întrebat dacă are cunoştinţă de faptul că în Portul Constanţa TIR-urile româneşti sunt nevoite să aştepte zile la rând, în timp ce autocamioanele din Ucraina ar avea prioritate, ministrul transporturilor a răspuns că, din informaţiile pe care le are, acest lucru nu este adevărat, subliniind că dacă i se aduc dovezi că aşa se întâmplă toată conducerea Portului Constanţa va fi schimbată.

„Ăsta este un lucru neadevărat. V-aş ruga să îmi daţi dovezi şi în acel moment se schimbă toată conducerea Portului Constanţa.

Pe poveşti nu lucrez, vreau cea mai mică dovadă. Vă rog să aduceţi cea mai mică dovadă că un camion din Ucraina nu stă deloc şi un camion din România stă, cea mai mică dovadă că se întâmplă acest lucru şi toată conducerea Portului Constanţa este schimbată!”, a afirmat Sorin Grindeanu, la Antena 3.

El a subliniat că, din informaţiile pe care le are, „nu există niciun fel de diferenţiere în acest moment” între camioanele venite din Ucraina şi cele din România şi alte state.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.