Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grindeanu îl împinge pe Marcel Ciolacu să candideze la prezidențiale: Știți cum este la PSD/ Video

Inquam Photos / Octav Ganea
ciolacu grindeanu

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu afirmă că nu are „nici cel mai mic semnal” conform căruia unii dintre membrii PSD ar dori debarcarea lui Marcel Ciolacu din fruntea partidului, el amintind că totdeauna partidul îşi susţine liderul atunci când acesta are funcţia de prim-ministru. În ceea ce priveşte o candidatură a lui Colacu pentru funcţia supremă în stat, Grindeanu spune că „în mod natural”, „fără a personaliza, preşedintele PSD candidează la preşedinţia României.”, informează News.ro.

Sorin Grindeanu a fost întrebat, sâmbătă, la Prima Tv, ce părere are despre informaţiile conform cărora unii social-democraţi s-ar putea folosi de mişcările de stradă pentru a-l înlătura pe Marcel Ciolacu din fruntea PSD şi, implicit, a Guvernului.

„Dacă e... eu nu pot să vorbesc în numele tuturor membrilor. Eu nu am nici cel mai mic semnal de acest.. din contră. În acest moment preşedintele PSD este şi prim-ministru, dumneavoastră ştiţi cum funcţionează Partidul Social Democrat atunci când are prim-ministru. Deci eu nu văd nici cea mai mică... şi nici nu văd să-şi pună cineva problema de acest tip. Este exclus din punctul meu de vedere, nici cel mai mic scenariu de acest tip nu l-am auzit”, a afirmat Sorin Grindeanu.

La PSD președintele candidează la prezidențiale

El spune că „în mod natural”, de fiecare dată după 1996, preşedintele PSD a candidat pentru funcţia de preşedinte al ţării la fiecare rundă de alegeri.

„E natural, PSD aşa acţionează: cel care se află în fruntea lui este cel care coordonează tot, care are cea mai mare încredere, urmare a acţiunilor făcute şi care pleacă cu prima şansă. Astăzi, când vorbim, Marcel Ciolacu este preşedinte PSD. În mod natural, fără a personaliza, preşedintele PSD candidează la preşedinţia României. Acelaşi lucru cred că a fost şi la PNL, dacă nu mă înşel”, precizează Grindeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.