Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grindeanu intră tare în scandalul podului de la Brăila: Nu există niciun fel de problemă de siguranță

Sorin Grindeanu

Podul de la Brăila este sigur, spune ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. El răspunde ironic criticilor USR: „Dacă au temeri să treacă peste pod, să treacă cu bacul dacă știu unde se află Brăila”.

„Până aseară (joi seara - n.r.) au fost verificate peste 50.000 de șuruburi. La cele peste 50.000 de șuruburi s-au găsit 100 nestrânse. O să se termine această verificare zilele următoare. Nu e niciun fel de pericol să pice podul, să pice unii în Dunăre și așa mai departe”, spune Sorin Grindeanu.

El răspunde criticilor USR.

„Am văzut niște formațiuni politice care fac și plângere pe la Bruxelles. Dacă au temeri să treacă peste pod, să treacă cu bacul dacă știu unde se află Brăila, că eu am mari dubii că domnii ăștia știu unde e Brăila. Dacă nimeresc Brăila, pot merge cu bacul... Vă asigur că nu există niciun fel de problemă de siguranță”, încheie ministrul Transporturilor.

Europarlamentarul USR Vlad Botoș a trimis o scrisoare comisarului pentru Coeziune și Reformă, Elisa Ferreira, prin care cere informații despre respectarea standardelor de siguranță în construcții în ceea ce privește Podul de la Brăila, un mare proiect deja inaugurat și finanțat cu bani europeni.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.