Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grindeanu, precizări de ultimă oră despre legea salarizării

inquamphotos.com / Octav Ganea
sorin grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu susţine că dezbaterea legii salarizării unitare în Parlament este un lucru benefic pentru ca sistemul să fie repus pe o bază corectă şi echitabilă.

"Legea salarizării e o măsură pe care trebuie s-o adoptăm. Faptul că aceste săptămâni sunt folosite pentru a primi amendamente, a se discuta foarte mult în Parlament, e un lucru foarte bun. Cred că greutatea unei asemenea legi, impactul pe care o asemenea lege îl are asupra vieţii tuturor românilor e mai bine susţinut de o dezbatere în forul care trebuie să dezbată şi să adopte legi, şi anume Parlamentul României. Faptul că acest lucru se va desfăşura acolo, cu amendamente, cu discuţii, cu tot ceea ce înseamnă dezbatere parlamentară e un lucru foarte bun, fiind asumată această lege nu de un partid, ci de coaliţia care susţine această (guvernare - n.r.)", a declarat prim-ministrul, joi, la România TV, potrivit Agerpres.

Vezi şi: Dragnea îl critică pe şeful Armatei după anunţul zilei

Vezi şi: Fost şef ANAF, dezvăluiri explozive despre impozitul pe gospodărie

Referindu-se la efortul bugetar necesar, el a susţinut că în 2020 se va ajunge la 32 de miliarde de lei. 

"Am văzut actul normativ, s-a discutat foarte mult, am avut diverse întâlniri cu parlamentari, cu cei care au prezentat acest proiect, sunt lucruri bune, sunt lucruri care trebuie să reaşeze sistemul de salarizare din ţara noastră pe o bază corectă, pe o bază echitabilă, pe principii corecte. (...) Sunt lucruri pe care trebuie să le spunem, e foarte bine că va exista această dezbatere, eu sper să vină cu lucruri bune, cu amendamente în Parlament. Ceea ce adoptă Parlamentul Guvernul trebuie să aplice", a spus premierul Grindeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.