Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grindeanu, replică pentru Firea: 'Pe bucureşteni nu cred că îi interesează...'

Inquam Photos / Octav Ganea
grindeanu guvern gesturi inquam

Premierul Sorin Grindeanu îi dă o nouă replică Gabrielei Firea, după ce primarul general al Capitalei a criticat dur Guvernul şi a afirmat că există o colaborare mai proastă decât pe vremea tehnocraţilor. Firea este nemulţumită în primul rând de refuzul Guvernului de a transfera Metrorex şi Centura Capitalei în administrarea Primăriei.

"Stiu ca doi dintre colegii mei din guvern, domnii Petcu şi Cuc, au avut mai multe discuţii cu reprezentanţii Primăriei Generale. Pe mine ma intereseaza ca foarte multe lucru bune sa se intample in Bucuresti. In ceea ce priveste Centura, din ce mi-a spus domnul ministru Cuc, e in procedura de licitatie. Pe bucuresteni nu cred ca ii intereseaza cine e proprietar, cineva face, ci sa se faca. Eu discut in fiecare zi cu foarte multi colegi din administratie. Cu atat mai mult cand vorbesc cu colegi de partid si vrem sa gasim solutii, incercam sa facem aceste lucru printr-un dialog", a declarat Grindeanu.

Vezi şi: Gabriela Firea, atac FĂRĂ PRECEDENT la adresa Guvernului Grindeanu: Mai rău decât cu tehnocrații

Vezi şi: SURSE - Liderii PSD i-au decis SOARTA lui Sorin Grindeanu

Întrebat de ce crede că a fost criticat atât de dur de primarul general, premierul a răspuns: "Cred ca e dorinta dansei de a rezolva anumite probleme intr-un anumit mod."

Grindeanu a mai precizat că a discutat în ultimele zile de mai multe ori cu Dragnea, "spre deosebire de alţi colegi", deşi Firea afirmă că premierul nu e mai consultă ca la început cu preşedintele PSD.

Întrebat dacă există un conflict în interiorul Guvernului, în contextul informaţiilor despre o posibilă demisie în grup a miniştrilor, premierul a negat orice tensiuni.

"Eu o sa va dau acelasi raspus ca de fiecare data: fiecare dintre ministri au anumite lucruri pe care trebuie sa le faca, sa ia anumite masuri, sa aplice programul de guvernare. Sunt lucruri pe care le monitorizeaza si prim-ministrul si coalitia de guvernare. Ne dorim ca acest program de guvernare sa fie implementat, iar toate masurile sa fie adoptate asa cum am spus in campanie. Discutii am tot timpul. Nu incercati sa creati intre mine si alti colegi tensiuni, pentru ca nu sunt", a declarat Grindeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.