Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Groaznic ca naiba', dezvăluie ministrul britanic al Apărării despre experienţa sa ca bolnav de COVID-19

captură TV
coronavirus China

Ministrul britanic al apărării, Ben Wallace, a vorbit luni despre experienţa prin care a trecut cât timp a fost bolnav de COVID-19, povestind că a fost 'groaznic ca naiba' şi că virusul l-a secătuit de energie, i-a redus voinţa şi l-a făcut să-şi piardă temporar simţurile gustului şi mirosului, transmite Reuters.

Întrebat la postul Sky News cum a fost să fie bolnav de COVID-19, Wallace a răspuns: 'Groaznic ca naiba, dacă vreţi purul adevăr'.

'Nu a fost grav, dar te epuizează mental pentru că vine şi pleacă', a povestit ministrul, care a fost infectat cu coronavirus la sfârşitul lui martie.

'Am stat singur în apartamentul meu din Londra timp de opt zile şi mi-am pierdut gustul şi mirosul, şi e un soi de secătuire de energie care îţi reduce voinţa', a continuat el.

'Dar apoi a dispărut şi mi-am luat unele precauţii, iar în cele din urmă am revenit la muncă', a adăugat Ben Wallace, relatează Agerpres.

Citește și: Anunț al ministrului Educației, Monica Anisie: '250.000 de elevi NU au acces la tehnologie'

Pe de altă parte, întrebat la postul de radio LBC dacă Beijingul va trebui să răspundă în ce priveşte informaţiile pe care le-a dat lumii despre epidemia sa declanşată de coronavirus, Ben Wallace a răspuns: 'Cred că da'.

'Timpul pentru aceste analize va fi după ce vom avea totul sub control şi vom fi traversat totul şi economiile noastre vor fi revenit la normal', a afirmat el.

'China trebuie să fie deschisă şi transparentă cu privire la pe ce s-a bazat, deficienţele sale, dar şi succesele sale', a apreciat ministrul britanic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.